AMERIKANSKA PANNKAKOR

Ledig torsdag. Rörläggarna från Polen/nåt annat land där i närheten började glatt borra/såga/skratta ungefär vid sju. Jag som vid den tiden sovit typ tre timmar kände mig inte helnöjd. Vid tre vaknade Sara och vi gled iväg till Waynes, kaffe med frukost-morotskaka. Man orkar inte riktigt vara hemma när köket är inplastat och det ligger slangar och skiftnycklar i hela hallen.
Här sitter jag nu ändå, försöker pussla ihop de sista bitarna på pusslet vi började på när Malin var här. Kan det vara två månader sen? Kvar på pusslet är himlen. Tusen blåa bitar. Leif kom och hjälp, jag har inget tålamod.
Tror jag duschar istället och ställer in mig på kvällens aktivitet: amerikanska pannkakor på FOOD STORY med Anna och Julia. Nä, trevligare än så blir det inte en torsdag.
/Josefin

Kommentarer
Postat av: mor

Ja det låter gott! Fattar inte riktigt vad hantverkarna gör,men det kanske inte har nån betydelse:) Träffade Antonia! Kul. Nu är det klassfotbolli morrn, sista-för min del. När var du med första gången? Känns som en tradition som bryts!

Ha det!

2011-05-27 @ 17:01:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0