FERIE-JOSSAN!

Josefin har åkt på semester. Första anhalt: Malmö och fröken Frida Lundgren. Här bjuds det på gourmet-mat, fiiina viiner från Sicilien och mycket bullshit från både min och Fridas sida. Härligt. Jag har hunnit ringa nästan hela familjen (bra karma), trampbåtat (jo, det är väl ett verb?) mig igenom nästan hela Malmö och druckit kaffe med världens bästa Jonas(som gick i min klass på ön).

Jag och världens bästa Jonas har planerat vår Gotlandsresa, på torsdag lämnar vi Malmö bakom oss och styr mot Visby och gamla minnen. Åh, det ska bli så myyysigt. Jag, Jonas, Julia och crèperiet. Halleluja. På lördag bär det av igen, denna gång mot Nybro och Emmas 20-årsfest. Hemfärd mot Oslo på söndag, då får jag ny roomie, Moa(OCKSÅ Gotland) och så kommer Martin på besök. Life is gooooood. '

Jag älskar semester.
/Josefin

A MEN HALLÅ ÄR INTE DET DÄR HAN KÄNDISEN!?

Carl Gustaf Hammarsten född 2 september 1967 i Stockholm, är en svensk skådespelare, känd bland annat för rollen som Göran i Lukas Moodysons film Tillsammans. De senaste två dagarna har han ungefär vid kl 21 befunnit sig på restaurang O'Learys på Karl Johan, Oslo. Så jäkla kul det där, att man blir helt stirrig så fort man ser nån som vart med på tv. Hur som helst så rekommenderade jag honom min favvo-rätt som han ÄLSKADE (bra dricks där), och sen visade jag honom hur man bröt sig in på våra grannars internet. (MER dricks) När han kom tillbaka igår hälsade jag "Tjena tjena!", vi är ju liksom kompisar nu, jag o kändisen. Undrar om han dyker upp idag igen. Typiskt i sånna fall, jag är ju ledig. Han kommer bli så besviken.
Ledig, ja. Ska faktiskt släpa mig iväg till gymet nu, ikväll ska vi ut o fira att Maria har fått lön, så då blir det regnskogsrestaurang och drinkar på Aku aku. Life is gooooooood. It's good. Nästa vecka har jag tagit semester, vi får väl se vart jag hamnar. Än har jag inte bokat nåt!
See ya don't wanna be ya,
/Josefin

 


TO PILS!!

Godmorgon folkens. Då var det fredag igen, och dags för ännu en Lidköpingstrip. Ikväll är det dags att firafarbror Lennart 60 år, och imorgon blir det ännu mer festligheter.. Oerhört trevligt. Jag har jobbat 10-12 timmar varje dag sen i söndags, så nu känns det himla (se mamma, mindre svärord i bloggen) skönt att vara ledig ett par dagar. Ska tillbaka på söndag och jobba igen, då är det VM-final och galet mycket att göra på jobbet. Såhär har det varit under tidigare fotbollsmatcher:
19.30 Tom restuarang. Om jag ropar "hallåååå" så hör jag min egen röst studsa runt, så öde är det.
19.45 Tre personer kommer in. "Vi vill ha ett bord där man ser tvn, tack." "okej det kan vi nog fixa" säger jag, vi har ju bara 60 tvappparater och en fet storbildsskärm och det är ungefär noll personer härinne så det ska nog gå att ordna.
20.00 Full restuarang. Min station fylls med hungriga ölsugna fotbollshulliganer som alla vill beställa samtidigt och ha sina öl först. Jag svettas, springer runt med 47 öl på brickan och tar samtidigt upp matbeställningar. Puh. Allra mest älskar jag kunder (GÄSTER! PÅ RESTAURANG HETER DET GÄSTER!!) som beställer burgare med extra majjonäs, utan tomat, med bara lite lök, helst utan gluten, laktos, skaldjur och pollen också och OM det går så vill dom ha side sallad istället för pommes frites. Inga problem säger jag. Kärleken flödar.
20.30 ÖVERFULL restaurang. Folk står packade som sillar, alla vill ha bord och alla ska fram i baren och köpa öl. Kaos. Men alla är glada. Hallå, det är ju fotboll. Lite trixigt att komma fram med mat o dricka till borden, speciellt när man är så skräckinjagande stor och farlig som jag. Om jag inte gapar och skriker så är det ingen som ser lilla dvärg-servitrisen som desperat försöker bana väg till sina öltörstande gäster(just det, gäster).
Sen följer två timmar av ständigt stress-springande fram och tillbaka, och när det hela är över så ska ALLA betala samtidigt. SVETTIGT. När detta är gjort kan man äntligen pusta ut, klappa sig själv på axeln och glädja sig åt nyförvärvade drickspengar. Gött.
Ses i Lidköping hörni, jag har saknat er.
pussokram
/Josefin

FLUFF!

Nu sitter jag nersjunken i ett gammalt dammigt bussäte med trofasta Maria vid min sida. Lidköping for the wins i helgen, Annas maskerad ligger på schemat. Härligt.
Har lyckats överleva min första arbetsvecka på nya jobbet, jääääääkligt långa dagar men det är DRIT-KUL. Igår jobbade jag 16 timmar, slutade halv tre på natten... puh. Upp igen och jobba idag igen, fotbollsmatch och stört mycket folk. Skön stämning. Jag håller på att bli sportintresserad, nämligen. Det måste man vara när man jobbar på sportbar. Haha, jag på en sportbar. Det är ju bara för roligt.
Hur som helst, Oslo är soligt och gött nästan varje dag. Träffar nya människor hela tiden, vissa är mongon (ganska många) men en del är DRIT-SKÖNA. Jojo.
DRIT=norska. Jag lär mig.
Ses i Lisch hörrni! Har bara mitt norska nummer: 96656282. Åker hem igen på söndag morgon!
Haaaaadeeeee
/Josefin

RSS 2.0