GRÖNT SLAJM TAR ÖVER VÄRLDEN

Ganska exakt såhär mår jag. Har varit på apoteket och shoppat nässpray och tabletter för hela veckopengen och placerat mig i sängen med varma koppen och martina-koden. Jag är sjuk. Första dagen sen jag kom hit faktiskt. Så det är väl synd att klaga.
Livet på folkan lunkar på i vanlig takt. Eller ja, inte lunkar, snarare springer väldigt fort. Jag är lite orolig över att det helt plötsligt ska bli maj utan att jag hunnit fatta att skolan är slut.. Flummigt. Jag har för mycket snor i hjärnan för att kunna tänka klart. Tror att jag ska pälsa på mig tretton lager stickat och bege mig ut på promenad. Så får det bli!
Det var allt för nu,
/Josefin

ett lov i Lidköping
Det blir alltid söndag förr eller senare.

Då har första veckan rusat förbi! Idag har jag och Klara stimulerat våra konstnärssinnen och besökt fotoklassens vernissage i Havdhem. Många grymma foton! Härnäst på schemat står pulkaåkning, och sen traditionsenlig söndagsfika i min säng. Helgen hade även utrymme för Hemse Gospel som hade en mycket gemytlig konsert i Rone kyrka på lördagkvällen, jättemysigt.
Min mobil funkar nu igen föresten. Samma nummer som vanligt.
Skolan satte igång med full kraft, musik musik musik från tidig morgon till sen kväll. Än sålänge har jag inte tröttnat. Därför ska jag nu slå upp teoriboken! Bäst att passa på när man fortfarande tycker allt är kul.
Hhhörs!
/Josefin Disciplin

MONGO-INTERNET!

Huääää, hade skrivit ett låångt inlägg, men icke. Det försvann. Jag ger upp.
Jag är iaf hemma i hem-se igen, känns så jäkla bra. Tack till alla som förgyllde mitt jullov med er nävaro!
Nu kör vi, vårterminen är igång, strängarna stämda på guran och hjärnan inställd på inlärning.
stay sharp!
/Josefin

RSS 2.0