Ofta det där precis hände.

Tog nyss en anspråkslös promenad från matsalen och morgonkaffet hem till nygårds för att eventuellt borsta mina rötna tänder lite. (Uppdatering mamma, tandköttet är normalt och tänderna ramlar inte ur.)
Efter alltför många dagar i sjukdomens våld kände jag att nu, bannemig, är det slut på elände och depression och dags att ge livet rättvisa.
Med tanke på gårdagens tö och nattens minusgrader var jag mycket försiktig med vart jag satte fötterna, livrädd att krossa svanskotan mot blankisen. Tji fick jag. Converse-skorna svek mig igen, hann knappt blinka innan jag låg där på marken och sprattlade halvt förlamad av smärta och skam. Ååååååh stackars Josefin tänker ni nu. Vänta bara. SEN, när jag halvt förstått att jag faktiskt ligger på marken och kanske borde ta mig upp inom en snar framtid innan vaktmästare Per kommer och säger "Vad var det jag sa, fröken Hedenhös", vänder jag blicken mot skyn och får då se en snölavin lossna från ett träd och komma farande mot marken för att landa ganska exakt preciiiis på stackars ynkliga mig. Precis vad jag behövde. Nu sitter jag o väntar på att hela jag ska förvandlas till ett varfyllt grönlila blåmärke såhär lagom till lovet.
Nu checkar jag ut.
Heja lov,
ät och sov,
ses på fastlandet/Josefin

Det är som poesi, liksom.

Klockan är mycket, dagen var lång och kroppen är trött. Jag läser, snart sover. Bloggar. Boken är ny, fyndade på kupan för tio kronor. Liten peng, stort värde. Så länge du har lust.

Hon går med vinden i sitt hår
Jag älskar hennes sätt att gå
Jag älskar hennes sätt att gå
med vinden i sitt hår
Jag älskar sättet
vinden går i hennes hår
och vindens sätt
att gå i hennes hår
Jag älskar när hon går
Jag älskar hennes sätt att
gå med vinden i sitt hår
Jag älskar vindens sätt med hennes hår
Jag älskar vindens sätt att gå i hennes hår
Jag älskar henne och jag älskar vinden
när hon går med vinden i sitt hår
och vindens sätt att älska hennes hår
Jag älskar henne när hon går med vinden i sitt hår

Claes Andersson

Poesi, fantasi, melodi. Melankoli. Något att drömma sig bort i. Läser, bloggar, svamlar. Sova.
/Josefin

Alla hjärtans dag?

Så har halva februari gått också. Jäklar vad tiden går fort! Nästa vecka är det redan dags för våran krogshow på Hemse Matsal. Showen har vi döpt till Jackson's, och blir vi nöjda med den ska vi sätta upp den i Visby längre fram... Vi får väl se. Känns som att det finns en del kvar att slipa på, förstår inte riktigt hur vi ska hinna det tills fredag. Äsch. Det löser sig.

Har pratat med världens bästa farmor idag. Visst är hon fin.

Nu ska jag iväg o öva piano,
skrivs!
/Josefin

klara färdiga gå!

Nu ska jag alldeles strax springa iväg till gympasalen för ännu ett träningspass med klasskamraten Klara som hurtig friskisosvettis-fröken. Beach 2010-här kommer jag!
Med tanke på att jag fortfarande har träningsvärk ungefär överallt från måndagens pass så känns vägen till stranden oerhört lång och krokig. Men jag ska inte ge upp!
Jag bjussar på en bild från farmors kök:
Hej och hå, gympasko på!
/hälsan själv=Josefin

vinter-lyx i Hemse

..så var det helg igen. Var ute på en foto-promenix igår, vädret var king och det blev en del härliga bilder!
Julia och Klara
Ikväll blir det fest, tema mittbena. Tjohej! Nu måste jag springa till matsalen innan all den goda maten tar slut. Jag har ju trots allt bara fikat tre gånger idag så börjar bli VRÅÅÅÅÅLHUNGRIG.
Trevlig helg folket!
/Josefin

RSS 2.0