Every man is an island.

I am on an island. Det är iallafall en början.

Nyss hemkommen från bakgården där 2009-års Gutespel gick av stapeln.

Allt började klockan 18 då samtliga lekintresserade elever samlades ute på gården. Framför oss står Benny, en grå gotlänning som babblar i ett rasande tempo på ett språk som låter som en blandning mellan fyllesluddrande och grottmänniskospråk. "Nänutjorvi!" avslutas det hela med och lekandet är i full gång. Vi kastar varpar och telefonstolpar, drar rövkrok och trasslar in varann i rep. Sen fikar vi. Aaah, jag gillar folkhögskola.

Jag kommer bli ett fetto.

Frukost-förmiddagsfika-lunch-eftermiddagsfika-kvällsmat-kvällsfika - nemas problemas! Sen ska jag bara jogga en mil, göra femtusen situps och trampa ungefär tre timmar på motionscykeln varje dag så är jag i mål. I mål som i att jag "bara" kommer väga 130 kilo när jag återvänder. Beach 2010 - HÄR KOMMER JAG!

Sova säng och borsta tand,
Heja heja Gotland.

över och ut
/Josefin


KUNG.

Då var det dags igen - för att blogga alltså.
Eh..

Grattis mig själv på födelsedagen! Det är ett helvete att man bara fyller 20 en gång i livet för det är bannemig och jösses amalia det bästa på länge. Nu har jag både harmband, glasfabrikspass och en ljusblå spetsblus - jag bara undrar - HUR KUNG KAN DET BLI!?!

Denna dagen, ett liv.

Här sitter jag nu, packad och klar inför morgondagens flytt till fluffiga får, rangliga raukar och flummig folkhögskola. Nu blir det vilopass madrass en stund innan det är dags för avfärd.


Hej och hå, nattmössa på!
/Josefin

RSS 2.0